Červen 2008

testíQ 0.1

30. června 2008 v 19:27 | - |  → testíQy
Udělejte si tento malý test. Na každou otázku odpovídejte co nejrychleji, ale nepokračujte, dokud ji nezodpovíte. Nyní pokračujte směrem dolů.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kolik je 5+1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

2+4

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

3+3

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

4+2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

5+1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Teď říkejte přibližně 15 sekund rychle za sebou číslici šest.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

RYCHLE MYSLETE NA NĚJAKOU ZELENINU!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pokud jste mysleli na mrkev, patříte mezi 98% populace.
Je to upa hafo sem myslela taky na mrkev émoticones tronche 3

pixelky 6.6

30. června 2008 v 19:19 | - |  → pixelky
název : zvířáteška
počet : 5
zdroj : tadýQ



avatary 0.6

30. června 2008 v 16:38 | - |  → avatary
název : plyšáci
počet : 9
zdroj : tadýQ

avatary 0.5

30. června 2008 v 16:21 | - |  → avatary
název : hafo méďové
počet : 23
zdroj : tadýQ

styl Bonnie

30. června 2008 v 12:45 | - |  → other B.
název : její šatičky xD
počet : 10

avatary 0.4

30. června 2008 v 12:20 | - |  → avatary
název : conversky
počet : 16
zdroj : tadýQ
Converse
Green Day converse are loveConverse with FlowerConverse Love

pixelky 6.5

30. června 2008 v 11:25 | - |  → pixelky
název : wowečky
počet : 2
zdroj : tadýQ

pixelky 6.4

30. června 2008 v 11:19 | - |  → pixelky
název : ňáký potvory
počet : 10
zdroj : tadýQ
rabbitrabbitrabbitrabbitrabbitrabbitrabbitrabbitrabbitrabbit

fotky z premiéry 0.2

29. června 2008 v 21:57 | - |  → fotky B. z premiér
název : fotky s Katie Leung - Cho Changovou (11.7.2007)
počet : 3

fotky z premiéry 0.1

29. června 2008 v 21:46 | - |  → fotky B. z premiér
název : nějaká premiéra (4.9.2006)
počet : 7


životopis bonnie

29. června 2008 v 20:23 | - |  → životopis Bonnie

jméno : Bonnie Kathleen Wright

datum narození : 17.února 1991

znamení : vodnář

věk : 17

místo narození : Londýn , Anglie

sourozenci : bratr Lewis

barva očí : modrá

barva vlasů : zrzavá

oblíbená herečka : Nicole Kidman

oblíbená postava v HP : Hagrid

Filmografie :

2008 : Harry Potter a Princ dvojí krve ║ Ginny Weasley

2007 : Harry Potter a Fénixův řád ║ Ginny Weasley

2005 : Harry Potter a Ohnivý pohár ║ Ginny Weasley

2004 : Agatha Christie : Život v obrazech ║ mladá Agatha

........... Harry potter a Vězeń z Azkabanu ║ Ginny Weasley

2002 : Harry potter a Tajemná komnata ║ Ginny Weasley

........... Stranded ║ mladá Sarah

2001 : Harry Potter a Kámen mudrců ║ Ginny Weasley


trička 0.2

29. června 2008 v 19:00 | - |  → trička
název : bez ramínek
počet : 10
zdroj : tadýQ

trička 0.1

29. června 2008 v 18:56 | - |  → trička
název : music
počet : 9
zdroj :
ASH
ASH
BLACK
YELLOW
WHITE
GREY
WHITE
WHITE
WHITE


pixelky 6.3

27. června 2008 v 14:33 | - |  → pixelky
název : příšerky
počet : 24
zdroj : tadýQ

pixelky 6.2

27. června 2008 v 14:13 | - |  → pixelky
název : smajlové
počet : 17
zdroj : tadýQ
émoticones tronche 1émoticones tronche 2émoticones tronche 3émoticones tronche 4émoticones tronche 5émoticones tronche 6émoticones tronche 7émoticones tronche 9émoticones tronche 10émoticones ctronche 11émoticones tronche 12émoticones tronche 13émoticones tronche 14émoticones tronche 15émoticones tronche 16émoticones tronche 17émoticones tronche 18

double pics 0.2

24. června 2008 v 23:51 | - |  → double pics
název : pole , louka ...
počet : 6
zdroj : tadýQ